Celebritati care ajuta la imbunatatirea mediului

casa din sip
Casa eficienta din punct de vedere energetic
18/03/2018
constructie noua panouri solare
Cum sa-ti gandesti panourile solare cand construiesti o casa noua?
06/04/2018
Show all

Celebritati care ajuta la imbunatatirea mediului

salvam planeta

Schimbarile climatice

Schimbarile climatice sunt o realitate iar semnalele sunt evidente. Extremele in ceea ce priveste temperatura mediului si aparitia diverselor fenomene meteorologice neasteptate sunt: seceta, topirea ghetarilor si incalzirea oceanelor. Cercetarile indica faptul ca exista diferiti factori care conduc la aceste schimbari climatice iar unul dintre principalii vinovati al aparitiei acestui dezechilibru ecologic al planetei, este eliberarea excesiva de dioxid de carbon.

Raspandirea cunostintelor despre impactul schimbarilor climatice, nu mai reprezinta doar un loc de munca pentru expertii de mediu si politicieni. Aceasta a devenit o responsabilitate pentru fiecare persoana care traieste pe acest pamant. Indiferent daca acesta persoana este faimoasa, sau nu.

Planeta noastra poate fi salvata

Salvarea planetei noastre trebuie sa depaseasca nivelul de constientizare, astfel incat mai multi oameni sa faca alegeri durabile in ceea ce priveste stilul lor de viata. Modificarile pozitive in modul in care traim, pot contribui semnificativ la incetinirea schimbarilor climatice.

In Romania este incurajata utilizarea energiei regenerabile, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire. Gasiti aici detalii despre programul de finantare nerambursabil al instalarilor sistemelor de incalzire.

Totusi, e de apreciat faptul ca exista o schimbare culturala importanta privind comportamentul si actiunile asupra mediului inconjurator. Vestea buna este ca, in contextul acestei realitati, exista un val de celebritati care raspund acestor provocari de salvare a planetei nu doar vorbind, ci actionand in consecinta. Cu milioane de audiente globale, aceste celebritati reusesc sa influenteze pozitiv. Cum fac asta? Participand la campanii de constientizare, acordand sprijin financiar initiativelor de imbunatatire a mediului, devenind astfel modele de inspiratie in domeniul protectiei mediului.

Celebritati care participa la salvarea planetei

Cel putin 5 celebritati se folosesc de faima lor si urmaresc sa promoveze constientizarea schimbarilor climatice, iar prin activismul lor, participa la salvarea planetei noastre.

Leonardo DiCaprio – ,,Aceasta trebuie sa fie o miscare masiva la scara globala. Si trebuie sa se intample acum!”

leonardo dicaprio

Leonardo DiCaprio este una dintre celebritatile care actioneaza pentru imbunatatirea mediului. A creat fundatia care ii poarta numele si care, de altfel este si recunoscuta de catre Natiunile Unite (U.N. – United Nations) ca mesager al pacii.

Cameron Diaz

Activeaza in domeniul schimbarilor climatice inca din 2004-2005 cand a fost gazda show-ului de televiziune ‘Trippin’. Emisiune ce punea in evidenta importanta mediului inconjurator si protejarea acestuia. Actrita a fost una dintre primele celebritati care a ales sa conduca un automobil electric Prius.

Don Cheadle

In ultimii ani, Don Cheadle a devenit un ambasador global pentru Programul Natiunilor Unite pentru Mediu, sperand sa poata influenta si motiva oamenii sa contribuie tot mai mult la salvarea mediului. Acesta fiind de parere ca nimic nu este mai important decat alimentele si aerul curat.

Jessica Alba

Jessica Alba ajuta planeta

In calitate de co-fondator al The Honest Company, companie specializata in fabricarea produselor cosmetice ecologice, Jessica Alba arata intreprinderilor cum pot avea un rol puternic in schimbarea climatica si pune pe primul loc oamenii si ingrijirea mediului. De admirat este ca in acelasi timp face si profit din afacere.

Pharrell Williams

Cunoscut ca si colaborator al Climate Reality, Pharrell urmareste sa raspandeasca importanta grijii fata de mediu si prin melodiile sale. El sustine ca scopul principal al muzicii sale este de a transmite cele mai importante mesajele.

La fel cum niciuna dintre aceste celebritati nu este un om de stiinta in domeniul schimbarilor climatice, cu totii trebuie sa devenim fiinte umane cu interes legitim in viitorul planetei noastre. Trebuie sa tinem cont de faptul ca fiecare voce, dar mai ales actiune, conteaza in lupta pentru calitatea unui viitor energetic curat.

Noi ca si companie avem o misiune si anume, de a contribui la eficientizarea energetica a locuintelor, de a contribui la reducerea costurilor cu energie si la o planeta mai verde.
Suntem preocupati de nevoile clientilor nostri, de noutatile din domeniu, generand cele mai eficiente solutii de producere proprie a energiei electrice sau a apei calde, cu ajutorul panourilor solare.

Despre efectele poluarii si masuri de protectie a mediului, puteti citi mai multe aici. Nu uitati ca fiecare dintre noi poate contribui la o planeta mai verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *