Noutati despre panouri fotovoltaice la expozitie in Baia Mare

ivanpah parc solar fotovoltaic
Top 5 cele mai mari parcuri solare fotovoltaice din lume
21/05/2015
bateria tesla powerwall stocare energie solara
Parteneriat. Bateria solara Tesla Powerwall si invertorul Fronius Symo Hybrid
09/06/2015
Show all

Noutati despre panouri fotovoltaice la expozitie in Baia Mare

targ expozitie energie solara baia mare

In perioada 28-29 Mai 2015 la Baia Mare se va desfasura editia  a 5-a a Salonului “Energii Regenerabile si Alternative”, organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures. Compania Solarcenter va fi din nou prezenta in cadrul acestui salon cu un stand in care vom prezenta ultimele noutati in materie de panouri solare, invertoare si sisteme de automatizare a caselor “Smart Home”.

targ expozitie energie solara baia mare

Va asteptam la standul Solarcenter pentru a afla ultimele noutati si despre Fronius Hybrid Storage Solution. Solutia tehnica Fronius de stocare a energiei solare captate de panouri solare fotovoltaice va fi disponibila incepand cu Iunie 2015. Multumita acestei solutii viziunea companiei Fronius pentru distributia energiei viitorului – “24 de ore de Soare” – va fi de acum posibila. Fronius Hybrid Storage Solution va transforma producatorii individuali de energie in distribuitori de energie, economisind astfel bani si eliberandu-se de costurile tot mai mari ale energiei electrice din reteaua nationala.

Pachetul va contine un invertor Fronius Symo Hybrid, o baterie solara Fronius, si un Fronius Smart Meter. Sistemul le va oferi utilizatorilor casnici posibilitatea sa utilizeze cat pot din energia verde produsa prin panouri fotovoltaice si, totodata, sa stocheze energia pentru a o utiliza mai tarziu seara sau peste noapte. Fronius Energy Package va contine un invertor trifazat Fronius Symo Hybrid, care exista in variantele de 3, 4 si 5 Kw. Fiind in acelasi timp si un invertor de panour fotovoltaic si un invertor de baterie, Fronius Symo Hybrid atinge un nivel de eficienta maxima de pana la 97.8%. Utilizand tehnologia Multi Flow Technology, diferite fluxuri de curent continuu (DC) si curent alternativ (AC) sunt posibile sa functioneze in paralel. Asta inseamna ca poti utiliza in acelasi timp atat energia produsa de panourile solare fotovoltaice cat si energia solara stocata in bateria solara Fronius.

Fronius Hybrid Energy Package Romania

Totodata, in cadrul Salonului “Energii Regenerabile si Alternative”, fondatorul companiei Solarcenter, dl. Varvedo Levente, va sustine o prezentare a noutatilor privind sistemele de automatizare a caselorcase inteligente (Smart Home). Solarcenter este Partener in Romania al companiei Loxone din Austria. Cu ajutorul solutiei Loxone Smart House tu poti controla totul in casa ta, de la intensitatea luminii, la sistemul de incalzire (temperaturi in diverse camera), nivelul de umiditate, sistemul de panouri solare, sistemul de supraveghere video si alarma, sistemul audio, etc., totul de la un mic panou instalat in casa sau direct de pe telefonul tau.

sistem automatizare case loxone romania

Credem ca aveti toate ingredientele sa ne vizitati standul in cadrul Centrului de Instruire si Marketing de pe Aleea Expozitiei nr. 5 din Baia Mare, in perioada 28-29 Mai 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *