Panouri solare Amerisolar, randamente ridicate si garantie de 30 ani

cele mai eficiente panouri solare
LG, printre cele mai eficiente panouri solare
03/03/2017
parc fotovoltaic europa franta
Industria panourilor solare în Europa. Statistici şi Previziuni
26/03/2017
Show all

Panouri solare Amerisolar, randamente ridicate si garantie de 30 ani

panouri solare amerisolar

Amerisolar, unul dintre producatorii de top de panouri solare eficiente, cu o experienta vasta de 16 ani in productia si controlul calitatii acestora, a atins capacitatea de productie de 500MW. Iti prezentam cateva motive solide pentru care sa alegi panouri solare Amerisolar.

Bazat pe cooperarea tehnica cu institute germane si americane, panourile solare Amerisolar se bucura de certificarea TUV, KTL, MCS, CEC, ISO9001, ISO1400a, OHMS18001 si China “Golden Sun”.
Panourile fotovoltaice Amerisolar sunt utilizate la scara larga in Germania, Franta, Olanda, Italia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Canada, Coreea de Sud, Australia, Grecia, Taiwan si multe alte tari.

panouri solare amerisolar

De ce sa alegi panourile fotovoltaice Amerisolar?

30 de ani de garantie

Panourile solare Amerisolar sunt realizate din cele mai bune componente, astfel inca va puteti bucura de 30 de ani garantie de producator si 12 ani garantie pentru produse.  Aceasta este nivelul maxim de garantie pe care poti sa-l gasesti in randul panourilor fotovoltaice de top.

Garantia de 12 ani acopera si:
– erori date de oxigenarea/denaturarea cadrului de aluminiu;
– fisurarea suprafetei de sticla din fata din cauza unor obiecte straine aflate in interiorul sticlei;
– defecte sau proasta functionare a jonctiunii cablurilor montate in fabrica.

Randament foarte bun al panourilor fotovoltaice

Laboratoare independente au confirmat ca dupa 2 ani de la instalare, performanta panourilor solare este de 99.6% si 101.5%. Panourile solare fotovoltaice Amerisolar sunt construite folosind celule solara de inalta eficienta pentru a asigura un debit maxim de putere si stabilitatea modulelor solare.

Numeroase certificari internationale

Calitatea panourilor Amerisolar este recunoscuta pe plan mondial. Ele se bucura de certificari internationale ca: TUV, CE, IEC, Israel, MCS, JET, J-PEC, PVCYCLE. Acest lucru dovedeste accentul major pus pe calitatea produselor folosite in fabricatie.

Solarcenter Romania comercializeaza si instaleaza panouri solare Amerisolar

Compania Solarcenter Romania este abilitata sa comercializeze si instaleze panourile solare Amerisolar. Astfel ca, daca doresti sa le instalezi chiar tu, ele pot fi livrate cu usurinta din depozitul nostru, nefiind nevoie sa irosesti timp cu compania de transport maritim.

Solarcenter este autorizata sa instaleze si comercializeze atat panouri solare Amerisolar cat si LG si Solarwatt.
Afla mai multe detalii despre panourile solare LG.

Solicita o oferta de aici sau programeaza un diagnostic gratuit al necesarului tau de energie electrica, realizat de specialistii Solarcenter Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *