Programe de finantare a IMM-urilor. Inscrieri Programe Comert-Servicii si Femeia Manager

automatizare case familie fericita
Cum sunt protejate datele intr-o Casa inteligenta?
27/10/2016
panouri solare termice acoperis casa
Programul Casa Verde Plus 2016. Conditii si consultanta
27/10/2016
Show all

Programe de finantare a IMM-urilor. Inscrieri Programe Comert-Servicii si Femeia Manager

finantare imm

In 12 Iulie 2016 se lanseaza doua programe de finantare nerambursabila de la Bugetul de Stat, unul pentru sectoarele de Comert si Servicii si unul pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii (Femeia Manager).

Pe site-ul Directiei Politici Antreprenoriale si Implementare Programe pentru IMM (www.aippimm.ro) au aparut anunturile referitoare la data de lansare a:
Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata (COMERT-SERVICII) si a
Programului naţional multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii 2016 (FEMEIA MANAGER).

Astfel, incepand cu data de 12 iulie 2016, ora 10.00, vor fi active pe site-ul www.aippimm.ro aplicatiile de inscriere in cadrul celor doua programe.

Documentatia programelor se poate consulta si descarca la adresa:
http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programe-nationale-2016/ alegand programul dorit.

finantare imm

Lei

Gradul de cofinantare prin programele Comert-Servicii si Femeia Manager

Prin Program COMERT-SERVICII, beneficiarii eligibili primesc o valoare a AFN de maximum 90%, dar nu mai mult de 135.000 lei pentru fiecare
beneficiar, iar prin programul FEMEIA MANAGER beneficiarii eligibili primesc o valoare a AFN de maximum 90%, dar nu mai mult de 50.000 lei
pentru fiecare beneficiar.

In vederea inscrierii in cadrul Programului, operatorul economic va completa si transmite on-line planul de investitii/afaceri incepand cu ora 10.00 a primei zile de înscriere (marti, 12 iulie 2016), pana la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere: joi, 21 iulie 2016 (timp de 10 zile calendaristice) pentru programul COMERT-SERVICII, respectiv sambata 16 iulie (timp de 5 zile calendaristice) pentru programul FEMEIA MANAGER.

Admiterea in Program se va face in ordinea punctajului obtinut la evaluarea planurilor de afaceri on-line. La punctaje egale se aplica criteriile de departajare prevazute in procedurile programelor.

Bugetele alocate Programelor de finantare pentru anul bugetar 2016

Sunt de 21.049.000 lei pentru programul COMERT-SERVICII, respectiv 500.000 lei pentru programul FEMEIA MANAGER.
Prin implementarea Programelor, se estimeaza acordarea de ajutor de minimis unui numar de minim 156 de beneficiari prin programul COMERT-SERVICII, respectiv minim 10 beneficiare prin programul FEMEIA MANAGER.
Schemele sunt valabile până la 31 decembrie 2016, plățile în cadrul schemelor de minimis vor fi efectuate până la 31 decembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *