Programul Casa Verde reincepe in 2016

beneficii automatizare casa inteligenta Loxone Smart House
Viata intr-o casa inteligenta. Ghidul unei familii ocupate
25/10/2016
instalare panouri solare fotovoltaice
Mituri demontate despre energia solara
27/10/2016
Show all

Programul Casa Verde reincepe in 2016

programul casa verde plus 2016

Programul “Casa Verde” va fi relansat in 2016, printr-o noua linie de finantare de 150 de milioane de lei, denumita “Casa Verde Plus”, a anuntat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, in cadrul expozitiei internationale pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului.

Programul Casa Verde Plus, lansat in 2016 va acorda finantare pentru:
–          Sisteme de incalzire care utilizeaza energie regenerabila;
–          Investitii care utilizeaza material pentru izolatie, asemenea lanii, canepii sau pietrei bazaltice;
–          Sisteme de acoperisuri;
–          Sisteme de eficientizare a consumului de resurse;
–          Sisteme de ilumant ecologice.
Beneficiarii acestui program vor fi: persoanele fizice, asociatiile de locatari, institutiile publice, scolile, spitalele si universitatile.

Peste 60% din fondurile programului Casa Verde Plus 2016 vor fi alocati pentru sisteme de incalzire care utilizeaza energie regenerabila
Din totalul bugetului alocat, de 150 de milioane de lei, 95 de milioane lei se vor indrepta catre sisteme de incalzire pe energie regenerabila, iar 45 de milioane lei inspre acoperisuri sau sisteme de izolatii.

programul casa verde plus 2016

Bani pentru finalizarea contractelor din vechiul program „Casa Verde”

Vestea si mai buna, este ca, sunt alocate in jur de 44 de milioane de lei pentru finantarea si finalizarea contractelor semnate in cadrul vechiului program “Casa Verde”

„‘Casa verde” clasică, să-i spunem așa, care a existat și în anul 2011, finanța instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire pentru persoanele fizice și juridice. Există încă o serie de contracte semnate la vremea respectivă și pot să vă spun că sunt alocate în jur de 44 milioane de lei pentru finanțarea și finalizarea acestor contracte”, a spus ministrul, Cristiana Pasca Palmer.

Potential enorm de dezvoltare pentru comerciatii de materiale de constructii ecologice
Pe langa beneficul reducerii considerabile a facturilor de utilitati, programul “Casa Verde Plus”, va stimuli cresterea afacerilor din sectorul materialelor de constructii ecologice. Piata materialelor de constructii ecologice, se afla acum intr-o faza de pionierat, insa prin noul program exista premisele creeri unei piete competitive in acest sector si implicit crearea de noi locuri de munca.

La jumatatea lunii mai, se vor definitiva ghidurile dedicate noul program “Casa Verde Plus”

COMPANIA SOLARCENTER OFERA CONSULTANTA TUTUROR BENEFICIARILOR PROGRAMULUI CASA VERDE PLUS 2016

Declarati eligibili si contactati de AFM pentru semnarea contractelor de finantare. Solarcenter este o companie recunoscuta pentru furnizarea si instalarea de panouri solare termice si fotovoltaice – eficiente si performante, sau pompe de caldura sol-apa.

Daca vrei sa aplici cu un proiect in cadrul programului „Casa Verde Plus” in 2016, iti stam la dispozitie cu intreaga noastra experienta in implementarea a peste 100 de proiecte din vechiul program „Casa Verde”. Contacteaza-ne acum: 0730081962

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *