Panouri solare pentru casa ta

Portofoliu
13/05/2014
Servicii Companii
13/05/2014
Show all

Panouri solare pentru casa ta

panouri solare fotovoltaice baia mare
  • Cauti sa descoperi mai multe despre panourile solare termice si fotovoltaice?
  • Vrei sa-ti reduci cu pana la 65% costurile cu factura de energie?
  • Vrei sa reduci cu 100% factura de gaz pentru incalzirea apei menajere pe care familia ta o utilizeaza?
  • Vrei sa obtii consultanta gratuita?

Noi, Solarcenter Romania avem solutiile potrivite pentru nevoile tale! Suntem o companie ce furnizeaza solutii complete pentru panouri solare, eficienta energetica si instalatii termice eficiente. Echipa noastra se va ocupa de absolut tot, de la analiza nevoilor tale, pana la randamentele si economiile ce vor fi obtinute de intalatiile care vor fi montate si puse in functiune. Tu vei beneficia anual de reducerea costurilor cu energia si gazele naturale.

panouri solare fotovoltaice baia mare

Consultanta pas cu pas

Echipa noastra iti pune la dispozitie toata expertiza si experienta acumulata in sute de proiecte de energie solara si eficienta energetica. Vom fi alaturi de tine de la inceput si pana la final in fiecare proiect, astfel:

Pasul 1: Consultanta solara gratuita
Fiecare proiect de energie solara sau eficienta energetica porneste cu o discutie ampla cu viitorul beneficiar, o analiza a nevoilor si a consumurilor de energie de pana acum, precum si o analiza a amplasarii casei/apartamentului. In baza bugetului stabilit cu dumneavoastra, vom alege cele mai bune instalatii, la preturi competitive, si o sa primiti o proiectie a costurilor cu energia dupa aceasta etapa.

Pasul 2: Proiectarea noii instalatii
Unul dintre specialistii nostri vor merge la adresa de implementare a proiectului si vor analiza la fata locului care va fi cea mai optima utilizare a amplasamentului si a instalatiei. Ulterior, se va trece la proiectarea instalatiei, astfel incat sa beneficiati in viitor de cele mai bune randamente si de performanta instalatiei, tinand cont strict de nevoile dumneavoastra. Totodata, facem toate demersurile pentru ca dosarul instalatiei dumneavoastra sa fie aprobat in timp util si in conditiile legale in vigoare.

testimoniale clienti panouri solare romania

Pasul 3: Montarea instalatiei
Majoritatea instalatiilor necesita doar o zi de montaj. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili care este ziua cea mai potrivita pentru sosirea echipei de montaj. Tot ce va trebui sa faceti este sa va uitati cum totul capata contur pentru locuinta dumneavoastra.

Pasul 4: Punerea in functiune. Sa inceapa economisirea!
Asta este partea cea mai asteptata. Dupa ce finalizam montarea intalatiei si primim toate autorizatiile necesare, nu ramane decat sa-i dam drumul. De acum inainte, veti produce propria dumneavoastra energie verde sau veti asigura necesarul de apa calda menajera al gospodariei.

cerere oferta panouri solare

Cerere oferta panouri fotovoltaice!
Cerere oferta panouri solar-termice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *