Solarcenter, cel mai mare stand la Expozitia „Energii Regenerabile si Alternative” 2016

instalare panouri solare fotovoltaice
Mituri demontate despre energia solara
27/10/2016
Finantare nerambursabila achizitie panouri solare
Afacerea ta trece pe Panouri Solare prin Finantare Nerambursabila
27/10/2016
Show all

Solarcenter, cel mai mare stand la Expozitia „Energii Regenerabile si Alternative” 2016

expozitie panouri solare solarcenter romania

In perioada 26-27 Mai, va asteptam la expozitia „Energii Regenerabile si Alternative” aflata la cea de-a 6-a editie. Expozitia se va desfasura la Centrul de Instruire si Marketing din Baia Mare, Aleea Expozitiei, Nr.5.

Si anul acesta, Solarcenter Romania va fi prezenta cu cel mai mare stand din cadrul expozitiei. Toti cei care doriti sa aflati mai multe despre cum puteti economisi energie si gaz prin intermediul panourilor solare dar si al automatizarii casei, va asteptam cu urmatoarele noutati:

  • panouri solar-termice împreună cu sisteme de acumulare a energiei termice;
  • panouri fotovoltaice, panouri fotovoltaice transparente;
  • invertoare off-grid, sisteme tip insulă;
  • invertoare on-grid, sisteme tip conectare la reţea;
  • sisteme hibride cu acumulare, cea mai nouă tehnologie de acumulatori;
  • automatizări „casa deşteaptă” prin sistemul Loxone în vederea eficientizării energetice a locuinţelor;

Ca şi la ediţiile anterioare, Salonul va include secţiunile: energie solară, pompe de căldură, biomasă, biogaz, hidroenergie şi eficienţă energetică în construcţii şi renovare. Evenimentul se va desfăşura pe mai multe paliere:
• Expoziţia cu vânzare – va reuni la standuri proiectanţi, producători, distribuitori din domeniul energiilor regenerabile şi alternative, asociaţii profesionale în domeniul energiilor regenerabile şi alternative.
• Sesiuni de comunicări, mese rotunde, prezentări de firmă/produse/servicii. În cadrul acestui palier vor fi autorităţi publice naţionale, asociaţii, cercetători, cadre universitare şi companii care vor prezenta rezultatele unor cercetări, tendinţele în domeniul tehnologiilor şi inovaţiilor din domeniul lor de activitate, precum şi programele de finanţare pentru domeniul energiilor regenerabile şi alternative.
• Bursa de Afaceri – va aduce faţă în faţă cererea şi oferta de produse, servicii, colaborări în domeniul energiilor regenerabile şi alternative. Un accent deosebit în acest an se va pune pe economia de energie şi modalităţi practice de a economisi, atât pentru consumatorii industriali, cât şi pentru cei casnici.

expozitie panouri solare solarcenter romania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *