Solarcenter. Cel mai mare stand la expozitia Rivulus Dominarum 2015

top producatori mondiali energie regenerabila
Energia solara mai ieftina si in plina expansiune
28/08/2015
energia soarelui
Descoperiri ale stiintei in materie de energie solara si reducerea poluarii
05/10/2015
Show all

Solarcenter. Cel mai mare stand la expozitia Rivulus Dominarum 2015

Targ Rivulus Dominarum Solarcenter 2015

In perioada 25-27 Septembrie 2015, Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza cea de-a XXIII-a editie a expozitiei Rivulus Dominarum. Expozitia va avea loc la Centrul de Instruire si Marketing de pe Aleea Expozitie nr.5 din Baia Mare.

Solarcenter Romania este deja un expozant cu traditie la aceasta expozitie, motiv pentru care a raspuns prezent si in cadrul acestei editii. Anul acesta s-au inscris peste 50 de expozanti din toate colturile tari: Bucuresti, Bihor, Brasov, Cluj, Salaj, Mures, Maramures, Satu Mare si Timis.

Targ Rivulus Dominarum Solarcenter 2015

Solarcenter va asteapta cu ultimele noutati in materie de panouri solare, panouri fotovoltaice si solutii pentru automatizarea caselor, in cel mai mare stand expozitional din cadrul evenimentului.
Intre atatea judete si cu mii de vizitatori zilnic, era de neconceput ca judetul nostru sa nu fie reprezentat printr-un stand expozitional grandios.

Fondatorul Solarcenter, Levente Varvedo, o sa va intampine, in cel mai mare stand de la expozitie.

„Avem în judeţ peste 300 de instalaţii funcţionale fără niciun fel de problemă. Deja trecem la un alt nivel şi ne îndreptăm spre cererile şi proiectele personalizate sau exclusive. Avem clienţi care ne solicită de exemplu ca terasa să fie furnizoare de energie electrică sau chiar foişorul din curte. Avem deja cereri de acoperişuri transparente care produc energia electrică necesară locuinţei”, spune acesta.

Solarcenter Romania este Partener Service Fronius, Partener Loxone Smart Home si Partener Service Invertoare Kaco.

Targ Rivulus Dominarum Catalin Chereches Targ Rivulus Dominarum Varvedo Levente Solarcenter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *