Solarcenter Romania aduce noutati la expozitia Rivulus Dominarum 2017

celule panouri fotovoltaice
Panouri fotovoltaice (Amorfe, Monocristaline, Policristaline)
06/09/2017
panouri solare referinte
Panouri solare termice pentru apa calda. Functionare si costuri
29/10/2017
Show all

Solarcenter Romania aduce noutati la expozitia Rivulus Dominarum 2017

panou solar hibrid colector solarone

In perioada 6-8 Octombrie 2017, Solarcenter Romania va participa din nou la expozitia Rivulus Dominarum din Baia Mare, cu un stand dedicat energiei regenerabile si ultimelor noutati in materie de panouri solare fotovoltaice si termice.
Expozitia se afla la cea de-a XXV-a editie si este organizata de Camera de Comert si Industrie Maramures la Centrul de Instruire si Marketing de pe Aleea Expozitiei, nr.5, din Baia Mare.

Solarcenter Romania este deja un expozant cu traditie la aceasta expozitie, motiv pentru care am raspuns prezent si in cadrul acestei editii. La editia din acest an sunt inscrise firme din Bihor, București, Cluj, Iasi, Maramureș, Salaj si Satu Mare.

Pentru toti vizitatorii care vor contracta o lucrare de energie regenerabila de la Solarcenter in perioada de desfasurare a expozitiei, am pregatit un discount de 5% din valoarea lucrarii.

Toti cei care doriti sa aflati mai multe informatii utile despre cele mai eficiente panouri solare termice si panouri fotovoltaice, despre cum puteti reduce facturile de energie si gaz prin intermediul panourilor solare, dar si cum puteti avea o casa pasiva prin automatizarea casei, va asteptam cu urmatoarele noutati:

SolarONE – panoul solar hibrid colector lansat de compania austriaca 3F Solar

Va fi adus in premiera nationala la expozitia din Baia Mare. Panoul hibrid colector SolarONE de 270 W, este plat, are functie de dezghetare pe timp de iarna, si produce in acelasi timp si pe aceeasi suprafata, atat energie electrica (functionand ca un panou fotovoltaic) cat si apa calda (functionand si ca un panou solar termic), acoperind doar 1.67 m2.

panou solar hibrid colector solarone

SolarEdge – optimizoarele de putere, in premiera

Totodata, puteti sa faceti cunostinta cu optimizoarele SolarEdge, sa intelegeti atat avantajele lor in productia de energie a panourilor fotovoltaice cat si tehnologia revolutionara care sta la baza eficientei lor, direct de la specialistii Solarcenter.

Tombola cu premii pentru toti vizitatorii standului

Si pentru ca intotdeauna relatia extraordinara cu clientii nostri a fost o valoare de urmat pentru noi, toti vizitatorii standului Solarcenter Romania vor putea participa la o super tombola. Veti putea castiga unul dintre cele 3 premii puse in joc, astfel:
Locul 1 – o pereche de ochelari VR
Locul 2 – un dus solar
Locul 3 – un incarcator solar pentru telefoane mobile

Va asteptam pe toti, in perioada 6-8 Octombrie, la standul Solarcenter din cadrul expozitiei Rivulus Dominarum 2017!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *