Testimoniale clienti

Persoanele de mai jos au avut incredere in ofertele noastre si dupa 2 ani i-am si intrebat de acest lucru. Iata cateva raspunsuri din partea lor.

Poti sa-i contactezi chiar tu si sa verifici autenticitatea testimonialelor. Numerele de telefon ale clientilor nostri care si-au dat acordul in acest sens, ti le putem oferi doar daca ne contactezi la 0744.553.095 sau ne scrii pe office@solarcenter.ro

Csaba M., Tăuţii Măgherăuş:Sunt foarte mulţumit de instalaţia solară, când vin acasă nu trebuie să fac foc şi să aştept să se încălzească apa, doar dau drumul la apa caldă. Vara funcţionează din plin, doar iarna sau când e înnorat randamentul e mai mic. Casa e nouă şi nu pot face o comparaţie în ce priveşte economia făcută, dar sunt convins că am făcut o treabă bună. În viitor – anul acesta sper – mă interesează şi o instalaţie fotovoltaică.

 Peti Sz., Baia Mare:Panourile funcţionează foarte bine, produc vara chiar mai multă apă caldă decât pot consuma. Iarna produc mai puţin, dar per ansamblu sunt mulţumit de investiţia pe care am făcut-o. Dacă ar mai fi un ajutor din partea statului (o nouă Casă Verde) m-aş gândi şi la panouri fotovoltaice.

Vasile D., Baia Mare: Treaba merge foarte bine când e soare, am apa caldă berechet. Dacă am putea să facem să fie numai soare ar fi foarte bine, că dacă nu e soare, atunci nici apa nu e aşa de caldă . Oricum sunt multumit de instalaţia solară pe care o am, şi mi-a prins bine ajutorul de la stat.

Grigor C., Baia Mare:Sunt foarte mulţumit, aproape 8 luni pe ani am asigurat 100% necesarul de apă caldă acoperit de panourile solare. Iarna scade acest procent, dar oricum e o investiţie bună. Dacă ar mai fi un ajutor de la stat mi-aş extinde instalaţia şi pentru aport la încălzire, sau poate chiar cu o instalaţie fotovoltaică”.

Doina R., Baia Mare:Panourile solare pe care le am îmi produc necesarul de apă caldă pe timp de vară, mai ales că o parte din energia termică o folosesc pentru încălzirea apei în piscină. Sunt foarte mulţumită de instalaţie, lucrarea a fost bună, s-a făcut cu seriozitate şi nu am avut probleme până acum”.

Gică T., Baia Mare: Mi-am instalat un cazan pe tocătură lemnoasă şi sunt foarte mulţumit. Este foarte economic, mi-au scăzut foarte mult cheltuielile cu încălzirea casei. Pe viitor mă gândesc la o instalaţie solară pentru apă caldă.

Andrei T., Câmpulung la Tisa: Panourile solare sunt un dar de la Dumnzeu, funcţionează foarte bine şi sunt foarte mulţumit de ele. Mă bucur că am făcut investiţia asta, de aceea am recomandat şi prietenilor mei să facă acest lucru.

Nicoară M., Seini:Sunt foarte mulţumit atât de instalaţie in ce priveste funcţionarea, cât si de modul în care a fost realizată. Panourile solare funcţionează perfect de mai bine de doi ani, ca şi în prima zi. Sunt foarte mulţumit şi de colaborarea cu domnul Levente. Singurul neajuns este acela că pe timp de iarnă preoducţia este scăzuta, dar asta ţine doar de Soare.

Zoltan M., Baia Sprie:Am fost printre primii care şi-a instalat panouri solare, într-adevăr prin Programul „Casa verde” şi consider că am făcut o treabă bună. Din martie-aprilie şi până în octombrie-noiembrie instalaţia îmi produce apa caldă necesară ( iarna mai puţin), în rest e un lucru super bun care merită. Acum vreau să merg mai departe cu panouri fotovoltaice.

Vasile Ş, Ocna Şugatag:Suntem foarte mulţumiţi, la noi merg foarte bine. Nu am avut nici o problemă cu instalaţia, e foarte reuşită. E foarte bine ca vara nu trebuie sa facem focul la boiler, avem apă caldă la orice oră. Şi vecinii au, şi sunt foarte mulţumiţi şi ei.