Top 6 lucruri pe care le apreciezi la o casa inteligenta

Locurile de munca din industria panourilor solare au crescut cu 25% anul trecut, in S
17/02/2017
cele mai eficiente panouri solare
LG, printre cele mai eficiente panouri solare
03/03/2017
Show all

Top 6 lucruri pe care le apreciezi la o casa inteligenta

Lumini casa inteligenta loxone

Cum te-ai simti sa traiesti intr-o casa in care te simti protejat clipa de clipa si in care ai o experienta de viata incredibila? Probabil ti se va parea rupta din filmele SF, dar vezi mai departe 6 elemente care vor cantari mult in decizia de a-ti face o casa inteligenta.
(Imaginile reprezinta o casa inteligenta realizata cu sistemul Loxone)

Casa inteligenta Loxone iti usureaza viata

1. Lumini uimitoare

Capacitatea de a-ti configura stilul de iluminat face diferenta in aspectul casei dar mai ales in starea pe care o ai in clipa in care stai in casa. Intreaga configuratie este extrem de simpla, cateva puncte de LED-uri, benzi cu LED-uri amplasate inteligent si scenele de lumina rezultate, iti taie pur si simplu respiratia. Mai bine lasam imaginile sa vorbeasca de la sine.

Elementele de lumina din dormitor creeaza un sentiment de caldura si confort, ideal pentru cuibarit in pat in zilele friguroase de iarna.
lumini casa inteligenta loxone

2. Controlul temperaturii in fiecare camera

Casa este capabila sa asigure controlul automat al temperaturii in fiecare camera. Daca iti doresti ca in bucatarie sa ai 22 de grade, in dormitor 19 grade si in living 21 de grade, este cu putinta. Incaperile sunt la temperatura dorita de tine exact in momentul in care ajungi sa le folosesti mai mult. Sistemul inteligent este capabil sa mentina camera de zi confortabila in timpul zilei si in acelasi timp sa pastreze temperatura optima in dormitor pentru un somn odihnitor.
Din nou, configuratia este extrem de simpla cu Loxone, cu un HVAC cuplat la Loxone Miniserver si amortizoare instalate pentru a controla fluxul de aer individual in fiecare camera, lucrurile sunt mai simple decat par (atunci cand e configurat cu sistemul potrivit). Nu mai pomenim de economiile consistente realizate pe timp de iarna la utilitati.

Control temperatura casa automatizata loxone

3. Semineu automatizat

Cine nu iubeste atmosfera creata de un semineu si senzatia placuta pe care ti-o creaza in noptile reci sau zilele ploioase?!  Casa inteligenta Loxone permite controlul automat al semineului. Acesta se porneste si se opreste automat atunci cand:
– exista miscare in camera de zi
– afara este intuneric
– temperatura scade sub 17 grade
Aceasta mic atribut face diferenta in serile de iarna, cand atmosfera devine calda si primitoare.
E bine de stiut ca sistemul de case inteligente iti permite adaptarea caracteristicilor dupa modul in care locuiesti in casa, astfel incat sa-ti vina ca un real ajutor in rutina ta zilnica.

Semineu automatizat casa inteligenta loxone

4. Cinematograful personal la un click distanta

Doar la atingerea unui buton, sistemul tau este gata sa-ti prezinte ultimele seriale aparute pe Netflix sau un film numai bun de urmarit in familie. Prin pornirea televizorului cu telecomanda clasica, in casa ta inteligenta se activeaza “Atmosfera de Film”, luminile ambientale, nivelul de sonor, filmul favorit sunt toate acolo sa-ti creeze o experienta de cinematrograf chiar la tine acasa.

5. Sunetul muzicii

Cat de placut trebuie sa fie ca atunci cand intri in baie dupa o zi lunga la birou sa ruleze automat o muzica relaxanta iar dimineata cand te trezesti o melodie ce sa te motiveze sa muti muntii? Toate acestea urmand sa se opreasca atunci cand iesi din baie. Sistemul iti permite sa schimbi muzica sau volumul automat din baie, nefiind necesar sa-ti cauti telefonul ca sa faci acest lucru.

6. Pleci de acasa relaxat

Cu sistemul de casa inteligenta Loxone, vei avea de fiecare data in masina o telecomanda, insa nu o telecomanda standard pentru usa de la garaj ci o telecomanda Loxone puternica si inteligenta integrata perfect cu toate atributele casei tale inteligente. Inafara de capacitatea de a controla usa de la 1,2 sau chiar mai multe garaje, telecomanda va inchide automat luminia, muzica, televizorul si se va asigura ca sistemul  de alarma este activat.

telecomanda casa inteligenta

Casa inteligenta Loxone ofera iti ofera acces 24/7 la propria casa de pe orice device: telefon mobil, laptop sau tablet, astfel incat sa aveti liniste stiind exact ce se intampla in casa voastra, chiar daca nu sunteti fizic acolo. Conditii de temperatura, foc, conducte de apa sparte, plite lasate pornite, placa de intins parul pornita cate si mai cate se pot petrece intr-o casa, vei primi alerte pe telefon sau laptop ca ceva nu functioneaza bine in casa. Practic telefonul tau mobil si laptopul tau sunt ochii si urechile unei case inteligente, e lesne de inteles la ce economii poti ajunge daca esti anuntat la prima fisura intr-o conducta de apa.  Casa ta va fi de acum nu doar mai eficienta ci si mult mai sigura.

Solarcenter este partener Silver Loxone Smart Home in Romania- automatizari case inteligente
Sistemul Loxone pentru o casa inteligenta se proiecteaza personalizat in functie de nevoile, cerintele si bugetul tau.

Daca securitatea ta si a celor dragi tie, economisirea continua de energie si simplificarea activitatilor de rutina sunt un aspect important pentru tine, te invitam la o sedinta de consultanta gratuita.

Afla de aici cum e viata intr-o casa inteligenta, ghidul unei familii ocupate care a aplicat sistemul smart home Loxone

Trimite un email pe solar@solarcenter.ro sau suna la 0730081962.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *