Un interes tot mai mare pentru Intersolar Europe

economie panouri solare
Economiseste cu panourile solare
29/04/2018
panouri solare
Cele mai bune rezultate prin maximizarea invertorului
28/05/2018
Show all

Un interes tot mai mare pentru Intersolar Europe

intersolar europe

Cea mai mare expozitie mondiala din industria energiei solare, Intersolar Europe este organizata in acest an in perioada 20-22 Iunie, la Munchen. De un interes global, locurile libere pentru participare au fost deja ocupate inainte cu 3 luni de inceperea evenimentului. Acest lucru reflecta clar cresterea interesului pentru energia fotovoltaica. Intersolar Europe 2018 transmite semnale pozitive pe piata, urmand a se expune in cadrul evenimentului viitorul energiei solare si zonele care detin potential dar nu este exploatat.   

intersolar europe

Intersolar Europe 2018

Datorita “exploziei” pozitive pe piata fotovoltaica din ultimele 12 luni, Intersolar Europe 2018 asteapta cu nerabdare sa primeasca alaturi de expozantii sai, un numar mult mai mare de vizitatori interesati sau implicati in industria pietei fotovoltaice. Tehnologiile energetice descentralizate sunt punctele de interes pentru companiile participante la eveniment. In cadrul expozitiei se va avea in vedere transformarea acestei industrii intr-o noua lume a energiei. Tehnologia nu va mai fi prezentata in mod izolat, ci mai degraba ca si parte a unui sistem mai mare.

Digitalizare si concepte noi in cadrul Intersolar Europe 2018

Evolutiile pozitive ale pietei au determinat expozantii sa isi rezerve din timp locuri la Intersolar Europe 2018 si sa gaseasca spatiul optim pentru participarea la acest eveniment. Totusi, acesta nu este singurul indicator in cresterea interesului pentru industria solara. In aceasta perioada, schimbarile care au loc pe piata reflecta si in fomatul expozitiei. Pe langa expozitia de depozitare stabilita, Intersolar Europe este pentru prima data organizata alaturi de alte doua expozitii suplimentare de energie sub noul brand “The smarter E”. Incepand cu anul 2018, Power2Drive Europe si EM-Power vor evidentia subiecte legate de mobilitatea si utilizarea inteligenta a energiei.

Acest nou concept pregatit pentru viitoarea expozitie, face ca intalnirea de la Munchen din acest an sa fie transformata in cel mai reusit eveniment oragnizat din domeniu. De fapt, acest punct de intalnire la nivel mondial din industria solara asteapta sa primeasca cca 1200 de expozanti. Sa nu uitam ca pe o intindere de 86000mp. Cu vizitatori si expozanti din peste 150 de tari, Intersolar Europe este cel mai important eveniment din industria solara. Ofera platforma ideala pentru conectarea cu organizatiile din intreaga lume.

Organizatorii Intersolar Europe

Solar Promotion GmbH si Solar Promotion International GmbH organizeaza expozitiile si conferintele la nivel mondial, din domeniul energiilor regenerabile si al eficientelor energetice. Portofoliul lor cuprinde organizarea de evenimente pentru prezentarea tehnologiilor de productie si stocare a energiei fotovoltaice, dar si utilizarea tehnologiilor inteligente in folosirea energiei solare. Totodata, include in portofoliu organizarea expozitiilor Intersolar in America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu, India, SUA. Diferite conferinte pe aceasta ramura a industriei, organizate deasemenea la nivel modial.

Freiburg Wirtschaft Touristik und Messe GmbH & Co. KG a fost infiintata in scopul promovarii cooperativelor internationale, organizarea de expozitii si conferinte comerciale. Avand in urma decenii de experienta in domeniul tehnologiei solare si energiilor regenerabile, fac parte din organizatorii acestui eveniment de amploare – Intersolar Europe.

Viteza cu care s-au facut rezervari si anul acesta, poate confirma interesul mereu in crestere pentru piata energiei solare. Se asteapta cu nerabdare participarea  expozantilor si a vizitatorilor care sunt tot mai interesati de aceasta ramura industriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *