Despre noi

Solarcenter Romania – lider in panouri solare

Suntem o companie cu peste 12 ani de experienta in domeniul energiei solare regenerabile si cu peste 20 de ani in domeniul instalatiilor energiei termice.
Misiunea noastra este sa contribuim la eficientizarea energetica a locuintelor si a afacerilor din Romania, contribuind la reducerea costurilor cu energia si la o planeta mai verde.
Suntem preocupati de nevoile clientilor nostri, de noutatile din domeniu, generand cele mai eficiente solutii de producere proprie a energiei electrice sau a apei calde, cu ajutorul panourilor solare.

Compania Solarcenter a fost fondata de domnul Varvedo Levente, specialist in energie regenerabila, cu experienta vasta in tari ca Germania, Austria si Ungaria. Suntem Service Partner Fronius (lider mondial pe piata invertoarelor) si importatori ai panourilor solare Westech Solar. Partenerii nostri sunt mari companii, recunoscute in domeniu pe plan international. Va oferim consultanta in eficienta energetica, panouri solare si instalatii termice. In paleta noastra de produse se regasesc panouri solare cu tuburi vidate de tip 58-1800, panouri fotovoltaice, invertere Fronius, boilere Styleboiler, unitati de comanda Resol, statii solare, pompe Wilo si tot ce tine de instalarea unor sistem solare presurizate. Suntem focusati pe calitate insa oferim si unele dintre cele mai mici preturi de pe piata romaneasca, la produse solare. Oferim instruire echipelor care doresc sa instaleze si sa comercializeze la cel mai mic pret aceste instalatii de panouri solare. Inscrierea se face aici. Cererea de informatii privind aceste sisteme se face aici, iar oferta finala se realizeaza dupa intocmirea fisei de calcul al consultantului la domiciliul clientului.

Aflati mai multe despre panourile solare si panourile fotovoltaice, dintr-un interviu realizat la eMaramures TV, cu domnul Levente Varvedo, fondatorul Solarcenter.